Bijkletskerst. | Afgeschreven

Bijkletskerst.

26 december 2015

Hoi.
Hoe gaat het.

Ik dacht. Ik doe weer eens een update. Heb onlangs toch maar weer mooi een factuurtje betaald voor nog een jaartje deze domeinnaam. En ja. Als je er voor betaald hebt, moet je er wat mee doen. Levensles numero 1, jongens en meisjes.

Nee efkes zonder dollen. Kletspraatje maar weer? Laten we het maar gewoon doen. Omdat het Kerst is.

Eigenlijk gaat het hier goed. Na een dalletje (noem het gerust een krater) en een klein dipje (zonder chipje, hahahahahahahahahahaha FML) kan ik weer eens zeggen dat het beter gaat. Het jaar 2015, dat was er nogal eentje van ehh. Ja. Hoe moet je dat nou zeggen. Het had ups en downs.

Zonder overal te diep op in te gaan, het gaat nu wél weer prima. Sinds het afgelopen half jaar vooral. En zeker de laatste weken begin ik me gewoon eigenlijk weer normaal te voelen. Ik heb nog afgeprijsde marsepein, ik heb een superfijne baan, een heerlijk huisje, een lieve Lucas en een fantastische Floor. Wat wil ik eigenlijk nog meer? Count your blessings, dat heb ik geleerd. Keiharde lessen. Wie zijn je vrienden? Hoe hard kun je op je bek gaan? Wie hebben je opgevangen, maar vooral: wie laat je vanaf nu los?

Cryptisch he?
Laf it.

En omdat ik zo van lijstjes hou, hieronder maar even een lijstje met punten die zich prima lenen voor een stukje apart maar waarvoor ik simpelweg te lui ben om het uit te werken.

– Ik ben dus begonnen met mezelf piano te leren spelen. Het gaat best aardig en ik vind het heel leuk! Ik had meerdere Sinterklaas-vieringen en vroeg –volledig geïnspireerd en verbaasd door mijn eigen talenten (HAHAHAHA) – meerdere verschillende pianoboeken. Ik kreeg er 0. Geeft niks jongens. Ik zie jullie wel als ik in het Concertgebouw zit en jullie massaal zitten te F5-en om kaartjes te bemachtigen. (Don’t save the date.)*

– Over dat hele F5-en. Dionne en ik wilden naar Adele. Om vier urenlange pogingen om kaartjes te kunnen krijgen, héél kort samen te vatten: Dionne en ik gaan niet naar Adele.

– Ik heb nog steeds issues met de weegschaal. Ze geven namelijk niet aan wat ik wil. No shit Sherlock, hoor ik jullie denken. Maar ik bedoel: er zat vier kilo verschil tussen de analoge en de digitale. En de digitale gaf elke minuut een compleet ander gewicht aan. Kan echt niet.

– Voor Kerst gaf ik mezelf dus een nieuwe weegschaal.

– Ik viel trouwens wel kilo’s af dus hee! Yihaa etc.! (Ondanks de afgeprijsde marsepein, sjonge!)

– En ik ben de laatste tijd ook weer fijn aan het bakken geslagen! Ik bakte Kerstcakejes voor het werk van Lucas en een chocoladetulband voor op mijn werk. En ik had het best wel heel erg gemist, kwam ik achter. (Het is hiermee een heus Kerstwonder dat ik toch nog kilo’s kwijt ben geraakt, realiseer ik me net.)

En dat is min of meer waar ik de laatste weken mee bezig ben. Mijn voornemens voor 2016 zijn inmiddels vastgesteld, waarover binnenkort meer (JA ECHT) want ‘weer wat meer bloggen’ is er eentje van. (Maar juich niet te vroeg want ja. Ehh. Jullie kennen me.)

Dan wens ik jullie nog een héle fijne Tweede Kerstdag toe!

Tafereeltje hoor.

Tafereeltje hoor.

*Drie keer raden wat ik vanmorgen voor Kerst kreeg van Lucas. Hartjes voor die jongen, maar echt.

P.s. Het schijnt dat ik tegenwoordig aan Slow Bloggen doe. Ik wist niet dat het een ding was maar als dat een goed excuus is voor het slechts eens in de zoveel maanden plaatsen van een stukkie tekst, dan vind ik alles best en voeg ik Slow Blogging toe aan mijn CV-skills. Joehoibye.

Floortje -spirituele ziel dat ze is- vrat de Kerstengel op. Ook voor haar liggen de goede voornemens inmiddels vast.

Floortje -spirituele ziel dat ze is- vrat de Kerstengel op. Ook voor haar liggen de goede voornemens inmiddels vast.

Laat een reactie achter

yvonne

Hee leuk om je weer te lezen. Op het slowbloggen dan maar ;-)

» Reply

Inge

Leuk om weer van je te lezen. Nog een fijne tweede kerstdagavond toegewenst!

» Reply

Lies

Hahahaha Slowbloggen? Nog nooit van gehoord! Veel succes :P

» Reply

Paul

Je kunt taarten bakken en bloggen goed combineren d.m.v. het delen van recepten ;-). FIjne kerst toegewenst.

» Reply

Sabrina

Ah leuk om te lezen! Ik ben benieuwd naar je goede voornemens!

» Reply
Webdesign + development by bodinelouise