Over Femke | Afgeschreven

Over Femke

Heehoi, ik ben Femke. Nu 25 jaar (WAAR BLIJFT DE TIJD) en blog inmiddels al een aantal jaar op Afgeschreven.com. Ik vertel verhalen over mijn leven en deel anekdotes. Als je me vraagt waar mijn leven blog verder over gaat, kan ik het je niet vertellen. Werkelijk geen flauw idee.

Net als iedereen hou ik van chocolade, taartjes, ijs, koekjes, macarons, Tony’s, froyo, witte wijn, sushi, cashewnoten, brownies, pannenkoeken en lekker eten. Ben chronisch op dieet ook. Mijn kat heet Floortje en ze is de bomshit met een eigen Instagram-account. More issues than Vogue maar ze is de liefste Britse (?) halflangharige lapjesasielkat OOIT.

 

Dit is Floortje en Floortje laat zich het liefste van haar beste kant zien, zoals u ziet.

Dit is Floortje en Floortje laat zich het liefste van haar beste kant zien, zoals u ziet.

Verder zeg ik nooit woorden als ‘bomshit’ maar draag ik wel graag rode lippenstift. Thuis loop ik het liefst op blote voeten en als ik een boek lees, begin ik bij het laatste hoofdstuk. Mijn hoofd zit vol grootse plannen, dromen en ambities, in de werkelijkheid lopen al die ideeën altijd volstrekt anders dan ik zou willen. Maargoed, laten we er maar gewoon het beste van maken. (En dat gaat tot nu toe eigenlijk best wel aardig.)
Joe.

Joe.Webdesign + development by bodinelouise